Тема повідомлення: Re: Как завоевать сердце убежденного холостяка?
Додано: 08 серпня 2010, 00:15
Эва
( 12 листопада 2008, 12:01)
Повідомлення: 27554
Bukovka написав:
Зубастый написав:
Все, что ему нужно от женщины - он может получить и без штампа в паспорте...
а с другой стороны что меняется когда в паспорте стоит штамп? в принципе мне он не важен, можно человека бросить и без штампа(как вот меня ) и бросить со штампом, зато наверное волокиты непочатый край, это ж разводится надо, в Германии я наслышана жутко дорогое удовольствие, не кидайтесь только тапочками и помидорами в меня , я просто представила сколько б у меня истерики было пока б всё это у нас прошло, а так ушёл и ушёл
Додано: 02 жовтня 2017, 19:26
Трынделка века
Стать: ( 18 липня 2014, 19:22)
Повідомлення: 2865 Подяки:24
Бапка Йошка
І не говори. Жінок не цінують і не люблять, бо якщо б любили, то зразу заміж звали, щоб не втратити. Знаєте, це той тип високомірних людей, коли він стоїть поруч, то всім своїм видом показує. "Цар, приємно познайомитися, цар." І своїх помилок ніколи не признають, царі не помиляються.
Додано: 14 серпня 2018, 13:47
Начинающая трынделка
Стать: ( 13 серпня 2018, 12:54)
Повідомлення: 59 Звідки: Православна Церква України Подяки:0
Зубастый написав:
Тут прозвучало мнение, что одинокий холостяк не готов к переменам. Вы ошибаетесь. Он готов к переменам! Только к таким, которые сам захочет, а не которые ему навяжут. Одинокий холостяк за тридцать совершенно четко усвоил, что брак ему не нужен. Все, что ему нужно от женщины - он может получить и без штампа в паспорте...
Добре сказав. В точку. Чесно. Сучасним жінкам треба замислитися над тим, щоб у сучасних чоловіків не було приводів для таких думок і слів.
"Ну я эти перемены готова ждать сколько понадобится... Но наверное, нужно что-то делать для этого? Подталкивать?" Може спробувати пинками? Тут можна порадити лише забути його або побути у френд-зоні, якщо можливі такі стосунки між вами, тільки без недвузначних натяків і спроб звабити в ліжко, інакше "він буде отримувати все і без штампа в паспорті"
Честь це найкоштовніший скарб людини.
Мої нагороди
Re: Как завоевать сердце убежденного холостяка?
Bukovka
Додано: 15 серпня 2018, 10:37
Адмінша
Стать: Вік: 42 Знак зодіаку: ( 11 листопада 2008, 16:35)
Повідомлення: 63578 Звідки: Київ Ім’я:
Наташа Настрій: Подяки:209
Прочла название темі как "как завоевать сердце убежавшего холостяка". И подумала, а зачем его завоевывать, если он убежал? Это ж его для начала словить надо. Кому оно надо?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете додавати файли у цьому форумі